Despre noi

CLIMATIZARE / VENTILATIE / REFRIGERARE / TERMICE / AUTOMATIZARI

Societate noastra este specializata si certificata in domeniul instalatiilor HVAC. Specialistii nostrii va pot ajuta in proiectele dumneavoastra in oricare dintre tipurile de instalatii: frigorifice, termice, electrice si sanitare.

Gia Tehnoinstal Srl va pune la dispozitie solutii complete pentru climatizarea si ventilarea spatiilor rezidentiale si comerciale. Va oferim cele mai eficiente sisteme din punct de vedere energetic, cu o performanta ridicata, cu utilizare simpla si flexibila, avand o gama variata de unitati interioare.
Dintre sistemele de climatizare si ventilatie pe care le comercializam, enumeram cateva:

Sisteme de racire casnice tip SPLIT
Sisteme de racire comerciale tip DUCT
Centrale de tratare a aerului
Echipamente tip ROOFTOP
Agregate de racire apa tip CHILLER
Echipamente tip VRV (VRF)

Pentru alegerea optima a aparatului de aer conditionat sau a echipamentului de climatizare-ventilatie, oferim intotdeauna mai multe variante, astfel incat dumneavoastra, in calitate de client, sa puteti analiza, compara si apoi sa puteti alege echipamentul care raspunde cel mai bine cerintelor dumneavoastra, atat din punct de vedere tehnic si estetic, cat si din punct de vedere financiar.
Prin personalul propriu specializat, efectuam montajul si punerea in functiune a tuturor aparatelor de aer conditionat, sistemelor de climatizare si ventilatie comercializate si montate.
Activitatea de service este una deosebit de importanta, intrucat de felul in care sunt intretinute aparatele de aer conditionat, echipamentele de climatizare si echipamentele de ventilatie, depinde in foarte mare masura durata de viata a acestora. Pentru echipamentele comercializate, Gia Tehnoinstal (TEGIA INSTAL) asigura service si mententanta atat in perioada de garantie, cat si in perioada post-garantie.