Service si reparatii camere frigorifice / depozite frigorifice

Prezentare societate

Societate noastra este specializata si certificata in domeniul instalatiilor HVACR. Astfel, asiguram service preventiv si corectiv pe baza de contract clientiilor nostri, in functie de necesitatile acestora. Service si reparatii camere frigorifice in 24 de ore. Timp scurt de interventie pentru clientii care incheie un contract de service.

In urma unei interventii se va inctomi un raport de service detaliat, care va contine descrierea tuturor actiunilor corective efectuate, eventuale reparatii obligatorii si recomandari pentru imbunatatirea performantei instalatiei Dvs.

Norme legale

Pentru clientii industriali, care detin echipamente cu continut de gaze fluorurate mai mare de 3 kg, oferim suport tehnic si logistic pentru intrarea in conformitate conform Regulamentul (CE) nr. 842/2006. Astfel, v-om asigura service-ul prin tehnicieni certificati, verificarea si detectarea eventualelor scurgeri de freon si tinerea registrelor ale echipamentelor ce cad sub incidenta regulamentului european.

Pentru mai multe detalii va rugam sa cititi regulamentul:

INFORMAŢII pentru OPERATORII DE ECHIPAMENTE CARE CONŢIN
GAZE FLUORURATE CU EFECT DE SERĂ Echipamente staţionare de refrigerare, de climatizare şi
pompe de căldură
Regulamentul (CE) nr. 842/2006 privind anumite gaze fluorurate cu efect de
seră şi actele de punere în aplicare
.

Dotare tehnica top notch

Dotarea tehnica a tehnicienilor nostri este de top. AMC-uri si SDV-uri certificate si etalonate anual de la brand-uri consacrate: Testo, Afriso, Amprobe, CPS, Oxyturbo, Omega, Brymen etc.

Pentru detectarea scurgerilor de freon, detinem aparatura performanta precum: detectoarea electronice de scurgeri Testo 316-3 si detectoare cu ultrasunete de inalta precizie Amprobe TMULD-300.

Astfel, in domeniul industrial suntem specializati in montajul si service-ul instalatiilor de: racire apa (chiller), climatizare aer (rooftop, CTA-uri), conditionare aer (splituri), camere frigorifice, vitrine frigorifice si clean room-uri, exhaustare aer.

Contact

General Manager: dipl. ing. Secrieru Andi Gabriel – 0729 961 388.

Service si reparatii camere frigorifice in 24 de ore

Chillere Daikin Trane Ingersoll Rand Johnson Controls Mitsubishi. Climaveneta Carel Carrier Lennox Rittal.
Compresoare Bitzer Compresoare Panasonic Copeland Frascold.
Agregate Bitzer Controllere Danfoss.
Controllere Dixell.
Castel Refco Perkeo Service si reparatii camere frigorifice in 24 de ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

BACK TO TOP